ЦСКА-София е постигнал договорка с испанския Гранада за откупуването на

...
ЦСКА-София е постигнал договорка с испанския Гранада за откупуването на
Коментари Харесай

ЦСКА-София се разбра с Гранада за Меркадо

ЦСКА-София е постигнал сделка с испанския Гранада за откупуването на правата на крилото Кевин Меркадо. Двата клуба са се споразумели за сумата по прехвърлянето, а Гранада ще получи и % от последваща продажба на Меркадо. “Армейците” обаче към момента не са се разбрали за персоналните условия на играча. В момента се водят договаряния с неговия сътрудник, който е дошъл в България, само че на този стадий двете страни имат някои разминавания. Лявото крило е поискало нарастване на заплатата, с цел да остане в отбора и през идната година. Очаква се клубът и играчът да се схванат и най-късно до четвъртък всички елементи към прекосяването на Меркадо за непрекъснато в ЦСКА-София да бъдат финализирани.

Еквадорецът е чартърен от Гранада до края на тази година, като доскоро повече от месец съобщи в изявление за “Тема Спорт”, че желае да остане на “Армията”. Към него има интерес от някогашния му тим ЛДУ Кито, само че той избира да продължи кариерата си в България.

Меркадо също по този начин се чака да получи и български паспорт, като клубът има подготвеност незабавно да задейства процедурата. С подобен към този момент се снабди нападателят Фернандо Каранга, с което се освободи още една от квотите за чужденци отвън Европейски Съюз. С подобен статут на “Армията” са трима - Густаво Кулма, Енрике Рафаел и Меркадо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР