ЦСКА следи ситуацията около качествен норвежки полузащитник, тръби Тема Спорт.

...
ЦСКА следи ситуацията около качествен норвежки полузащитник, тръби Тема Спорт.
Коментари Харесай

ЦСКА набеляза норвежки полузащитник

ЦСКА следи обстановката към първокласен норвежки полузащитник, тръби " Тема Спорт ". Армейците приготвят предложение за правата му, като въпросният футболист може да се трансформира в заместител на Амос Юга.

Както към този момент писахме, интерес към 30-годишния централноафриканец има от Близкия Изток и надалеч не е изключено да се стигне до негова продажба до края на трансферния интервал.
 Последното попълнение на ЦСКА разкри забавни елементи за прехвърлянето си
Последното попълнение на ЦСКА разкри забавни елементи за прехвърлянето си

На процедура самичък ще финансира прекосяването си в Борисовата градина

През предишния сезон 31-кратните първенци към този момент привлякоха двама полузащитници от скандинавската страна. През лятото в Борисовата градина дойде Джонатан Линдсет, който работи в сърцето на халфовата линия.

Макар че увеличи класата в тази зона обаче до момента той по този начин и не съумява да оправдае огромните упования, с които пристигна, като постоянно е прекомерно въздържан на терена. Не по този начин стоят нещата с привлечения през зимата Тобиас Хайнц.

Нисичкият техничар незабавно се трансформира в основна фигура в алената офанзива. Той бе главен мотор в офанзивните дейности на алените напролет.
 Стана ясно с кой номер ще играе най-скъпото попълнение на ЦСКА
Стана ясно с кой номер ще играе най-скъпото попълнение на ЦСКА

Може да работи както зад тила на централния нападател, по този начин и по двата фланга и се чака и през новия сезон да бъде измежду основните фигури в състава. Не е изключено в някой мач ЦСКА да излезе с напълно норвежка халфова линия, в случай че прехвърлянето на въпросния полузащитник се реализира.

Досега през лятото армейците привлякоха шестима футболисти - вратаря Марин Орлинов, бранителите Сейни Санянг и Браян Кордоба и офанзивните играчи Матиас Фаетон, Майкъл Естрада и Данило Асприля.

Със сигурност селекцията не е завършила и се чакат още два или три попълнения Клубът договаря и за 19-годишния гамбийски национал Мухамед Джоб. Ако той бъде уречен, съвсем несъмнено ще отиде да натрупа опит чартърен през новия сезон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР