ЦСКА ще се раздели с поне трима футболисти през зимната

...
ЦСКА ще се раздели с поне трима футболисти през зимната
Коментари Харесай

Ще има ли чистка в ЦСКА?

ЦСКА ще се раздели с най-малко трима футболисти през зимната пауза. Основните „ обвинени “ са бранителите Стойчо Атанасов и Николай Бодуров, както и крилото Едвин Джеси. На полемика предстои и бъдещето на Божидар Чорбаджийски, който е преотстъпен в Стяуа до края на годината.

Ситуацията с Бодуров е добре позната. Неговата орис на процедура към този момент беше оповестена от Гриша Ганчев, който съобщи, че бранителят е задраскан с дебелия флумастер, напомня " Тема спорт ". Очаква се Бодуров да разтрогне през зимата, а и неговият контракт по този начин или другояче изтича в края на сезона. Доскорошният капитан не е играл от 1 август – реванша с Осиек.

Стойчо Атанасов също ще се раздели с ЦСКА, било като преотстъпен или с анулиране на контракта. Десният бек беше сменен още през първото полувреме на мача с Черно море (1:3) под освиркванията на публиката. Оттогава Атанасов се появи в формален мач за 7 минути при 3:0 над Локомотив (Горна Оряховица) за Купата на България. Наскоро Милош Крушчич даде ясно да се разбере, че Атанасов не попада в проектите му. Той съобщи, че няма равностойни заместници на Турицов и Бикел отдясно в отбрана, заради което се постанова да употребява Пламен Гълъбов в такава роля. Стойчо Атанасов е на „ Армията “ малко повече от три години, само че в този интервал записа единствено 27 турнирни участия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР