ЦСКА ще излезе в титулярния си червен екип срещу шампиона

...
ЦСКА ще излезе в титулярния си червен екип срещу шампиона
Коментари Харесай

ЦСКА излиза в титулярния си екип срещу Бодьо/Глимт

ЦСКА ще излезе в титулярния си червен екип против първенеца на Норвегия Бодьо/Глимт във втори мач за двата отбора от груповата фаза на Лигата на конференциите. Това стана ясно след техническата конференция преди мача.

Стадион „ Васил Левски” бе приспособен по отношение на всички условия на УЕФА за осъществяване на футболни срещи в изискванията на пандемията от ковид.

„ Националният стадион "Васил Левски " дава отговор на всички условия, с цел да одобри довечера в 19:45 часа дуела от втория кръг в група "С " на шампионата Лига на конференциите сред ЦСКА и първенеца на Норвегия Будьо/Глимт. Делегатът на срещата - Адриан Айджари от Молдова, инспектира за последно оборудването и разгласи това техническата конференция преди значимия конфликт. Стадионът бе приспособен по отношение на всички условия на УЕФА за осъществяване на футболни срещи в изискванията на пандемията от ковид.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Будьо/Глимт ще бъдат в жълта екипировка. Нашият вратар ще бъде със сив състезателен екип, а стражът на съперника ни - с зелено облекло.

Четиримата съдии на евромача са от Литва - Александрс Ануфриевс (главен), Йевгенийвс Морозовс (първи асистент), Романс Платоновс (втори асистент), Едгарс Малчевс (четвърти), а Михалис Кукулакис от Гърция ще извършва функционалностите на съдийски наблюдаващ.

На касите на стадион "Българска войска " към момента се продават билети за дуела, които са със следните цени:

- Сектор "А " - 25 лева

- Сектор "Б " - 15 лева

- Сектор "В " - 15 лева

- Сектор "Г " - 15 лева

- ВИП ложа - 150 лева

Деца до 7-годишна възраст влизат на стадиона гратис.

В деня на мача с изключение на двете каси на стадион "Българска войска " ще работят и други 2 пред Националния стадион "Васил Левски " на ул. "Гурко ", където ще се продават билети от 11:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

Всички почитатели наложително би трябвало да носят със себе си документ за идентичност, тъй като след прелюдия непоколебим пропусквателен режим той им е нужен, с цел да бъдат позволени на стадиона, както и да съблюдават наложителните противоепидемични ограничения:

- носене на маска

- съблюдаване на обществена отдалеченост

- стерилизация преди влизане на стадиона

Умоляваме хора, които са били контактни със инфектирани от КОВИД-19 в последните две седмици или със симптоматика на болестта, да не посещават дуела!

Вашата поддръжка е значима за нас”, написаха от ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР