ЦСКА ще изиграе последния си мач на стадион Българка армия

...
ЦСКА ще изиграе последния си мач на стадион Българка армия
Коментари Харесай

ЦСКА бута стадиона след дербито с Лудогорец

ЦСКА ще изиграе последния си мач на стадион " Българка войска " в този му тип на 10 декември. Това е огромната вест, която публично оповестиха от клуба.

След това " армейците " се местят на Националния стадион, до момента в който текат строителните действия на " Армията ".

От ЦСКА готвят доста инцииативи за отбелязване на историческия мач, като ще ги разгласят съвем скоро.

Ето какво още оповестиха от клуба:

" Уважаеми последователи,

С нестихващо неспокойствие бихме желали да съобщим, че подхващаме идващите стъпки по пътя към огромната ни фантазия.

В незабавен порядък започваме тръжни процедури за разрушителни действия на остарелия стадион, както и избор на строител за новото оборудване. Няма да губим и минута без работа по плана. Тези процедури обаче лишават време, по тази причина и най-хубавото решение е тимът да доиграе полусезона на " Българска войска ", а в паузата оборудването да бъде затворено и квалифицирано за безвредния му ремонт.

И по този начин отговорът на въпроса, който вълнува всички ви - последният мач на издигнатия през 1967 година стадион " Българска войска " ще бъде семейството на " Лудогорец " на 10.12.23 година Ще отбележим това паметно събитие уместно. Очакват ви интензивности и изненади. Подробности ще бъдат дадени с приближаване на датата.

Предвид големия интерес, който чакаме и на който се надяваме, от през днешния ден в продажба онлайн пускаме специфични билети по случай последния мач на " Българска войска ". Всеки, закупил билет със специфичен дизайн онлайн, ще има опция да го получи на касите на стадиона от петък - 08.12.23 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР