ЦСКА ще има голяма подкрепа от трибуните в домакинство си

...
ЦСКА ще има голяма подкрепа от трибуните в домакинство си
Коментари Харесай

На „Армията“: Очакват рекордна посещаемост

ЦСКА ще има огромна поддръжка от трибуните в домакинство си на Ботев Пловдив през днешния ден.

То е първо за алените през 2023 година и ще означи завръщането на проведените почитатели от „ Сектор Г “ на „ Армията “.

Те прекратиха протеста си и бяха една от главните аргументи стадионът в Стара Загора да почервенее съществено преди седмица.

Възпитаниците на Саша Илич пък се отблагодариха на публиката с чудесна победа с 4:1 и резервираха върха в класирането.

Днес първото място още веднъж би трябвало да се брани, а на „ Българска войска “ се чакат най-малко 8000 почитатели, което ще е рекордна посещаемост в последните 3 години.

Предишният път, в който на стадиона на ЦСКА имаше толкоз фенове, бе на нулевото тъждество с Лудогорец на 1 декември 2019 година През този сезон най-вече аудитория (5500) гледа успеха с 2:1 над ЦСКА 1948.

Срещу Ботев Пловдив домакините през днешния ден ще са без санкции Християн Петров, който бе изпъден при успеха с 4:1 над Берое за два жълти картона.
Младият защитник се трансформира в съществена част от " алената " отбрана, която е с минимум позволени попадения през сезона - едвам 10.

Тимът на Саша Илич е доста безапелационен като домакини и досега е изпуснал единствено две точки на " Армията " - при нулевото тъждество с Локомотив София.

Ботев Пловдив не започва втория полусезон с предстоящата победа против Локомотив София (0:0), само че играта на отбора вдъхна очаквания на " жълто-черните " почитатели.

Нотката оптимизъм идва и от обстоятелството, че тимът е трети в класацията по отправени удари към противниковата врата - след Лудогорец и Левски.

Привържениците на Ботев Пд се надяват и най-сетне да бъде прекратена отрицателна традиция, продължаваща цели 37 години. " Канарчетата " нямат победа на " Българска войска " от ноември 1985-та.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР