ЦСКА се класира за плейофа за групите на , след

...
ЦСКА се класира за плейофа за групите на , след
Коментари Харесай

ЦСКА отстрани Осиек, играе плейоф с чехи

ЦСКА се класира за плейофа за групите на, откакто приключи 1:1 с " Осиек " в Хърватия. Първият мач приключи 4:2 за " алените ".

ЦСКА поведе в 33-ата минута след съвършена контра и гол на Греъм Кери. Йомов проби по фланга, Кайседо върна топката и Кери със яростен удар прониза Ивушич. В последната минута на първата част обаче домакините изравниха след удар на капитана си Миле Шкорич, който засече топката след осъществяване на корнер и я прати зад Бусато. В 63-ата минута Бусато се хлъзна и домакините вкараха за повторно, само че от засада. В 82-ата Даку излезе самичък против него, само че вратарят отрази удара му. Секунди по-късно още веднъж се намеси съвършено след удар с глава. В 87-ата минута домакините останаха с човек по-малко, откакто Кайседо надбяга бранителите им и Лончар го фаулира като финален в отбраната.
 ЦСКА взе удобен задатък против Осиек ЦСКА взе удобен задатък против Осиек
ЦСКА надделя Осиек с 4:2 в първи дуел от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, игран на Националния стадион „ Ва...

Така ЦСКА ще срещне " Виктория " (Пилзен) в плейофа за груповата фаза. Чехите съумяха да надделеят над ТНС от Уелс след осъществяване на дузпи. Редовното време приключи 3:1 с гол за " Виктория " в добавеното време, откакто първият дуел бе приключил 4:2 за британците. 

Още от ФУТБОЛ БГ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР