ЦСКА се изправя срещу Македония Гьорче Петров в петата си

...
ЦСКА се изправя срещу Македония Гьорче Петров в петата си
Коментари Харесай

ЦСКА си сверява часовника със стар познайник под мотото НЕ НА НАСИЛИЕТО

ЦСКА се изправя против Македония Гьорче Петров в петата си контрола по време на лагера на отбора в Турция. Срещата е през днешния ден от 14:00 часа българско време.

Проверката бе напът да пропадне, откакто почитателите на " алените " желаеха мача да бъде анулиран поради акта на принуждение против българин в Северна Македония.
 ЦСКА с публична позиция за контролата с Македония Гьорче Петров
ЦСКА с публична позиция за контролата с Македония Гьорче Петров

Вижте детайлности

В последна сметка от " Армията " взеха решение да изиграят инспекцията, като насочиха апел тя да премине под мотото " НЕ НА НАСИЛИЕТО ". Северномакедонците одобриха тази концепция.

ЦСКА и Македония ГП се изправиха един против различен през лятото в предварителните кръгове на Лига на конференциите. Тогава срещата в Скопие приключи 0:0, а на " Българска войска " " алените " се постановиха с 4:0.

Македония Гьорче Петров към този момент игра против български тим по време на своята подготовка. Северномакедонците отстъпиха с 2:3 на Берое.

Браян Морено пък е повален от вирус и това е повода той да пропусне контролата с Астана. Колумбиецът е усетил неразположението сутринта и от медицинския щаб на " армейците " незабавно са взели ограничения и са почнали неговото лекуване.

В предходните дни болен бе и норвежецът Тобиас Хайнц. Очаква се Морено, който е един от тримата голмайстори на отбора през есенния полусезон, да пропусне днешната среща.
 Илич опитва ЦСКА във групировка 4-4-2
Илич опитва ЦСКА във групировка 4-4-2

" Червените " играха 30 минути по този метод против Астана
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР