ЦСКА съдейства за провеждането на Международен треньорски футболен семинар, който

...
ЦСКА съдейства за провеждането на Международен треньорски футболен семинар, който
Коментари Харесай

Юношите на ЦСКА впечатлили германски специалисти

ЦСКА спомага за провеждането на Международен треньорски футболен семинар, който се организира през вчерашния ден и през днешния ден в комплекс "Царско село ".

В него се включиха шестима треньори от Академия ЦСКА - Ивайло Станев (U19), Добромир Митов (U17), Сашо Борисов (U16), Христо Марашлиев (U15), Атанас Борносузов (U14) и Калоян Георгиев (Футбол 9, деца, родени 2007 г.). На семинара участваха експерти от клубове и школи от цялата страна, както посетители от Китай, Камерун, Япония и Македония.

За провеждането на практическите занимания спомагаха юношите старша възраст на ЦСКА (набор 1999, 2000 и 2001), които се включиха с огромно предпочитание в забавните тренировки на немските лектори и останаха удовлетворени от наученото.

За първи път в България беше показана системата Exerlights - най-модерната и за в този момент единствена подготвителна система за възстановяване на футболната просветеност по време на игра посредством игрови форми. Нашите юноши я изпробваха по време на заниманието през вчерашния ден.

Германските експерти останаха впечатлени от младите гении на ЦСКА и похвалиха треньорите за добре свършената работа с тях, осведоми уеб сайтът на ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР