ЦСКА разгроми Берое с 6:0 в очаквания с голямо нетърпение

...
ЦСКА разгроми Берое с 6:0 в очаквания с голямо нетърпение
Коментари Харесай

Червен разгром на армейския стадион, Берое изпепелен за ЧРД на Гриша Ганчев

ЦСКА разгроми Берое с 6:0 в упования с огромно неспокойствие конфликт сред двата отбора от последния кръг на Първа лига за годината.

С триумфа си " алените " завладяват първото място в таблицата и слагат напрегнат съперниците си от Лудогорец.

Берое разочарова с представянето си, като не сътвори нищо запаметяващо се на терена.

С хеттрик за спечелилите се отличи Фернандо Каранга, за всички голове на който пък асистира създателят на различен " червен " гол - Кирил Десподов. Крайното 6:0 оформиха Тиаго и Манолев, разписали се малко преди края на мача.

Първото полувреме мина под тоталната доминация на домакините. Столичани правеха със противника си каквото пожелаят, като направляваха темпото на игра.

Положенията за " алените " пред стража на съперника се редуваха едно след друго, като единствено в началните 15 минути тези обстановки бяха към този момент 3 чисти.

Резултатът беше открит в 11-ата минута, когато Фернандо Каранга асистира на Кирил Десподов за следващото му попадение в шампионата на страната.

Младият гений на " армейците " се разписа в четвърти пореден дуел на състава си.

Две минути преди почивката Десподов върна услугата на тарана на ЦСКА, асистирайки му за 2:0.

Още преди Берое да се съвземе от шока, за следващ път старозагорци трябваше да вадят топката от мрежата още преди почивката. Отново Каранга беше в прегръдките на съотборниците си, след попадение с... гърди.

Част от почитателите на домакините се пошегуваха, че Фернандо е осъществил гола си със сърце.

Берое не съумя да се върне в срещата преди почивката и на пръв взор разреши на съперника си да реши всичко в мача след единствено 45 минути игра.

Шест минути след почивката нова композиция сред Десподов и Каранга приключи с попадение за домакините.

То още веднъж бе дело на тарана на столичани, като пък съотборникът му също записа хеттрик, единствено че от асистенции.

Крайното 6:0 оформиха Тиаго Родригес, разписал се от комфортна позиция след 77 минути игра, както и Манолев, вкарал топката в мрежата две минути преди последния съдийски сигнал.

До края Рафаел и влезлият като запаса на негово място Меркадо можеха да вкарат седми гол за софиянци, само че не съумяха да го създадат.

Така или другояче ЦСКА ще нощува на лидерската позиция в класирането, като тимът е с актив от 47 точки - две повече от втория Лудогорец, за който следва посещение на Пирин. Берое остава 4-и.

" Армейците " несъмнено се намират в напредък в последно време. Отборът записа четири следващи победи в последните си четири мача, а единствената загуба от началото на сезона бе точно от Лудогорец още във 2-ия кръг (0:1). /topsport. bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР