ЦСКА преговаря с източноевропейски треньор, който да поеме отбора от

...
ЦСКА преговаря с източноевропейски треньор, който да поеме отбора от
Коментари Харесай

ЦСКА ще има чуждестранен треньор

ЦСКА договаря с източноевропейски треньор, който да поеме тима от лятото. Става въпрос за експерт, който през този сезон бележи сериозен напредък в кариерата си. Договорът на стремежи ментор изтича през лятото и до този миг не е възобновен. Към него обаче има предложение от сегашния му клуб, както и от други тимове от Балканите, тъй че на този стадий изобщо не е несъмнено, че той ще избере да пристигна на “Армията”. Дали договарянията ще завършат с триумф ще стане ясно към 20 май, написа "Тема Спорт ". Точно тогава “червените” ще изиграят последния си мач от шампионата против Берое.

В пространството към този момент се завъртя името на Александър Томаш, само че на този стадий той не е вид за ЦСКА. Същото се отнася и за още няколко експерти, чиито имена се тиражират в последно време.

“Армейците” към този момент бяха водени от чужденец в ерата “Ганчев”. Едуард Йорданеску бе отпред на отбора през есента на 2016 година. Румънецът обаче се задържа едвам 3 месеца, като приключи с извънредно незадоволителните 40% извоювани мачове, а и отпадна от втородивизионния Локомотив (София) за Купата на България. Името, което в този момент е настоящо, обаче е с много по-сериозна визитка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР