ЦСКА победи драматично Славия с 2:1 в двубой от 4-ия

...
ЦСКА победи драматично Славия с 2:1 в двубой от 4-ия
Коментари Харесай

ЦСКА с драматична победа над Славия, Мауридес отново герой за червените

 ЦСКА се размина с непотребен в Ювентус
ЦСКА победи трагично Славия с 2:1 в дуел от 4-ия кръг на Първа лига, игран на стадион " Българска войска ". Така " алените "  продължават да бъдат единствени в елита с цялостен актив от точки - 12.

Това автоматизирано ги прави едноличен водач в класирането. Мауридес се трансформира в огромния воин за " армейците ", откакто вкара в продължението на първото полувреме и в 90-ата минута.

И двете му попадения за отбора бяха след прелестни центрирания на Кирил Десподов. За гостите прецизен бе Карабельов в 66-ата минута. С двата си гола Мауридес към този момент има 8 попадения за " алените ".

Следващата среща за ЦСКА е реваншът от Лига Европа против ФК Копенхаген, който е идният четвъртък от 19:30 часа. Славия пък приема Дунав Русе в мач от Първа лига ден по-късно от 18:30 часа.

По-рано днес Лудогорец стигна до сложна победа над Витоша Бистрица с 2:0 и прекъсна серията си от два дуела без победа в шампионата. 

Треньорът на " орлите " Пауло Аутуори заложи на огромна част от запасите си поради идния реванш със Зрински Мостар от Лига Европа. Головете в Бистрица бяха дело на Върджил Мисиджан (65) и Клаудиу Кешеру (75).
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР