ЦСКА планира да пусне на търг дори камъчета от стадион

...
ЦСКА планира да пусне на търг дори камъчета от стадион
Коментари Харесай

Интересно решение! ЦСКА пуска Армията на търг

ЦСКА възнамерява да пусне на търг даже камъчета от стадион " Българска войска ", оповестява " Труд ".  След като съвсем цялата сцена е изкупена за дербито с " Лудогорец " на 10 декември, почитателите се канят да си вземат по нещо. Молбата на управлението е да няма чупене на седалки, с цел да не се стигне до ексцесии. Най-вероятно съвсем всички останали здрави места, колкото и зле да наподобяват към този момент, ще бъдат пуснати на коледен търг. Ако има всеобщо чупене, даже за спомен, то ще бъде мотив за глоба от БФС. В дните след дуела би трябвало да стартира демонтирането на стадиона и подготовката за тоталната реорганизация. Когато това стане, почитателите ще имат опция да получат пай от славната история на ЦСКА.
Почти всички билети към този момент са продадени онлайн. Причината е самодейността на клуба да даде юбилеен книжен билет на почитателите, които ще участват на историческия дуел.
Истинска полуда провокира " Съблекалнята на бай Добри ". Ръководството на ЦСКА пусна на алегорични цени остарели екипи и продукти. Най-търсени бяха фланелки на някогашни футболисти. Два дни по три часа почитатели се тълпяха на опашки на " Армията ", с цел да се снабдят с нещо, което е обвързвано с обичания им клуб. Артикулите бяха пуснати на алегорични цени. А шефовете подредиха всеки, който си е купил нещо, да получи и подарък. Над 2000 души минаха през стадиона, с цел да станат част от невижданат до момента акция.
Легендарният хазаин Добри Димов имаше голяма " сбирка " от облекла, които напуснали към този момент футболисти на ЦСКА са носили. Именно те бяха и бестселърите в " черния петък " на " Армията ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР