ЦСКА олучи още едно признание за представянето си от началото

...
ЦСКА олучи още едно признание за представянето си от началото
Коментари Харесай

ЦСКА пред Реал, Милан и Ювентус в престижна класация

ЦСКА олучи още едно самопризнание за представянето си от началото на сезона. Този път тимът на Стамен Белчев попадна в влиятелната ранглиста на " Футболната обсерватория ", която е основана в Швейцария. " Червените " заемат 21-во място в цяла Европа по притежаване на топката. Те са най-добре класираният тим в България, изпреварвайки с доста съперниците си.

Според класацията ЦСКА има топката в 61,4% от игровото време, има приблизително по 431 сполучливи паса на мач, прави по 4,5 подавания при офанзивите си и държи топката приблизително по 17 секунди в свое владеене. По тези индикатори отборът на Белчев изпреварва колоси, като Реал Мадрид, който е 23-и, Бенфика, който е на 25-о място, Милан, делящ 29-а позиция с гръцкия АЕК, както и Ювентус, изостанал на 33-о място

На първите три места в класацията са Селтик (със 70,8% притежание), Борусия Дортмунд (70,2%) и ПСЖ (67,7%). Топ 5 на Европа се добавя от Шахтьор Донецк (67,5%) и Манчестър Сити на Гуардиола (67,1%).

Барселона, който е емблематичен със своя жанр на игра, е на седма позиция, а Байерн Мюнхен – девети. Още два български тима попаднаха в стотицата, като Лудогорец е 53-и с 57,7% владеене, а Етър дели 90-то място с Марибор и Сампдория - с 55,5% владеене на топката, съобщи Sporta.bg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР