ЦСКА официално привлече норвежкия полузащитник Тобиас Хайнц. Ръководството на червените

...
ЦСКА официално привлече норвежкия полузащитник Тобиас Хайнц. Ръководството на червените
Коментари Харесай

ЦСКА обяви официално трансфера на Тобиас Хайнц

ЦСКА публично притегли норвежкия полузащитник Тобиас Хайнц. Ръководството на " алените " реализира сделка за правата на 24-годишния гений с шведския първенец Хекен, чиято благосъстоятелност е футболистът.

Халфът направи съществено усещане с изявите си през предишния сезон с екипа на норвежкия Сарпсборг, където бе предан чартърен. Той приключи шампионата на Норвегия като трети голмайстор с 15 попадения, към които добави 4 асистенции.
 ЦСКА показва до часове Тобиас Хайнц?
ЦСКА показва до часове Тобиас Хайнц?

Може да работи по крилото и на позицията зад централния нападател

Той дойде в България нощес, а през днешния ден мина сполучливо медицински прегледи и подписа персоналния си договор с 31-кратните първенци на България. Трансферната сума остава конфиденциална сред страните.

Тобиас Хайнц може да работи както по крилото, по този начин и на позицията зад централния нападател. Последният му дуел бе при гостуването на Сарпсборг на Розенборг на 13 ноември, когато Хайнц откри резултата, а отборът му завоюва с 3:2.

Последният му тим Сарпсборг е имал алтернатива да откупи правата на полузащитника след края на неговия наем, само че той е отказал " историческо " предложение от клуба, защото е желал да играе в чужбина.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР