ЦСКА официално обяви, че Костадин Ангелов е новият директор на

...
ЦСКА официално обяви, че Костадин Ангелов е новият директор на
Коментари Харесай

Лаптопа става шеф на Армията

ЦСКА публично разгласи, че Костадин Ангелов е новият шеф на " алената " академия. Сред главните цели ще бъдат построяването на мощни играчи, които да намерят място в първия тим. 

От " Армията " разкриват, че през последните месеци експертът е следил от близко процесите в школата и към този момент е подготвен да заеме позицията на Добромир Митов, който до момента беше началник на ДЮШ на ЦСКА.

Ето какво написаха от клуба:

" Със своите отдаденост и обвързаност към клуба, морални качества и висока спортно-техническа експертиза, затвърдена и оценена от УЕФА, Ангелов завоюва доверието на притежателите и управлението на клуба, за които развиването на детско-юношеската школа е измежду основните цели.

През последните месеци, експертът наблюдаваше от близко процесите в академията и към този момент е подготвен да стартира същинска работа и промени, които да дадат нужните резултати. 

Сред главните цели са построяването на мощни играчи, които да намерят място и да се трансфорат в гръбнак на първия тим и националния отбор, както и да бъдат конкурентни на противниците си в интернационалния футбол.

Възпитанието и основаването на персони, притежаващи добродетели и високи морални качества, е различен основен приоритет за Ангелов и клуба ни. Изключително внимание оттук насетне ще бъде обръщано на ролята на треньорите във възпитателния развой, както и на въздействието на родителите в спортното развиване на децата.

Добре пристигнал! Успех! ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР