ЦСКА обяви поредното си ново попълнение. Както вчера ТОПСПОРТ ви

...
ЦСКА обяви поредното си ново попълнение. Както вчера ТОПСПОРТ ви
Коментари Харесай

ЦСКА потвърди новината на ТОПСПОРТ и подписа с английско крило

ЦСКА разгласи следващото си ново попълнение. Както през вчерашния ден ТОПСПОРТ ви заяви, " алените " подписаха с британското крило Вив Соломон-Отабор. Той е на 23 години и за последно е играл в Портсмут.

" Армейци,

ЦСКА укрепи нападателната си мощност с още един футболист от Албиона. След ирландеца Греъм Кери и шотландеца Тони Уот, през днешния ден тригодишен контракт с отбора парафира англичанинът Вив Соломон-Отабор. 23-годишното крило е кадър на школата на Бирмингам, на който клуб е благосъстоятелност през последните 5 години. Освен това е бил преотстъпван в Оксфорд, Болтън и Блекпул, а през пролетния полусезон се е състезавал за Портсмут, с който играе плейоф против Съндърланд, само че малко не доближава на отбора му да завоюва промоция за Чемпиъншип. По терените на Острова Соломон има в актива си 113 мача, 9 гола и повече от 20 асистенции във всички шампионати.

Футболистът се изявява по двата фланга на офанзивата. Той незабавно ще се включи в заниманията на " алените " и упованията са бързо да навакса с кондиционната подготовка. Англичанинът ще бъде картотекиран за Лига Европа и българското състезание, само че по кое време ще е подготвен за игра, ще реши треньорския щаб ", написа в формалния уебсайт на ЦСКА.

До момента новите попълнения на " алените " са Диего Фабрини, Греъм Кери, Густаво Бусато, Тони Уот, Денис Давидов и българският деец Петър Занев.
 ЦСКА подписва с дясно крило от Англия и бранител на Спортинг (Хихон) на следващия ден
ЦСКА подписва с дясно крило от Англия и бранител на Спортинг (Хихон) на следващия ден

Селекцията на " Армията " напълно не е завършила
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР