ЦСКА може да привлече централен нападател по време на зимния

...
ЦСКА може да привлече централен нападател по време на зимния
Коментари Харесай

ЦСКА купува нов нападател, ако възстановяването на Бисмарк и Бамба не протече по план

ЦСКА може да притегли централен нападател по време на зимния трансферен прозорец, твърди " Тема Спорт ".

" Червените " са набелязали няколко футболисти за позицията, които държат под око. Много е евентуално обаче на " Армията " първо да изчакат да видят по какъв начин ще се развие възобновяване на Дауда Бамба и Бисмарк Чарлс, които са с контузии. Котдивоарецът оперира коляното си през ноември и се чака да бъде изцяло подготвен за игра в средата на февруари. Ганаецът пък към момента е с болки от травмата, която получи при гостуването на Гигант (Съединение) в шампионата за купата на България. И двамата нападатели се готвят настрана от главната група.

Саша Илич харесва техните качества, само че желае да е сигурен, че ще може да разчита на тях напролет.

Припомняме, че младият експерт пропусна да спомене Бисмарк Чарлс в групата, с която разполага. Той разгласи, че разчита на общо 28 играчи - 26-мата, които сега упражняват на цялостни обороти, както и контузените Дончев и Бамба. Все още не е ясно дали забравянето на ганаеца е било несъзнателно.

В селекционните проекти на ЦСКА е залегнало привличането на най-малко още един нов футболист. До момента единственото зимно попълнение на отбора е норвежецът Тобиас Хайнц. Решение за офанзивата пък би трябвало да бъде взето при започване на февруари, след края на подготвителния лагер в Белек. През есента " армейците " не разполагаха с константна големина на позицията централен нападател.
 Петър Жеков: Вярвам, че Илич може да ни направи първенци!
Петър Жеков: Вярвам, че Илич може да ни направи първенци!

" Щом Хайнц е вкарвал толкоз доста в Норвегия, значи сигурно ще успее и в нашето състезание "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР