ЦСКА може да привлече играчи от доскорошния отбор на новия

...
ЦСКА може да привлече играчи от доскорошния отбор на новия
Коментари Харесай

Голямата звезда на Спартак пристига в ЦСКА

ЦСКА може да притегли играчи от досегашния тим на новия си треньор Нестор Ел Маестро. Сърбинът изведе Спартак (Търнава) до първа купа в Словакия от 45 години. Подобно на младия експерт обаче, част от главните футболисти са напуснали клуба.

Един от тях е 29-годишният халф Ясин Пехливан, който е някогашен национал на Австрия с 19 участия, а Ел Маестро споделя по негов адрес, че му е доста непосредствен другар. Не е изключено ЦСКА да предложи контракт на Пехливан, защото един от постовете, на които търси попълнения, е точно вътрешен халф.

Австриецът е свободен сътрудник, откакто контрактът му със Спартак изминал и е отказал да го възобнови.

Пехливан има нелоша визитка, младеж е на Рапид (Виена) и има 62 мача за тима в елита. Играе още за Газиантепспор, Бурсаспор, Кайзери Ерджиеспор и Ред Бул Залцбург. През 2016/17 година остава без тим, преди да бъде притеглен в Спартак Търнава от Нестор Ел Маестро.

" Ясин ми е другар, ние ще бъдем дружно до живот. Ние му помогнахме и той ни оказа помощ. Ясин направи доста мощен сезон в Словакия и се надявам хората тук да го помнят дълго. Очаквам да получи предложение от елита на Турция ", споделя неотдавна Ел Маестро, написа " Тема Спорт ".

 Красимир Балъков е имал съществена роля при избора на Нестор Ел Маестро
Краси Балъков ще работи в тандем с Ел Маестро, става спортен-директор на ЦСКА

Легендата на българския футбол е имал съществена роля при избора на нов старши-треньор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР