ЦСКА изненадващо загуби гостуването си на Царско село с 1:2

...
ЦСКА изненадващо загуби гостуването си на Царско село с 1:2
Коментари Харесай

Пред погледа на Гриша Ганчев ЦСКА загуби сензационно от "Царско село"

ЦСКА изненадващо загуби гостуването си на " Царско село " с 1:2 в мач от 23-ия кръг на Първа лига. Намиращият се пред зоната на изпадащите, отбор съумя да вземе трите точки от алените и да ограничи ситуациите, които ЦСКА сътвори за 90 минути.

Срещата изгледа притежателят на ЦСКА Гриша Ганчев, който от дълго време не се беше появявал обществено.

За " Царско село " се разписаха Андерсон Кордейро и Дилан Бахамбула, а прецизен за ЦСКА във втори следващ мач беше Стефано Белтраме. Въпреки това в края на срещата почитателите на алените изпратиха треньора Милош Крушчич с апели да подаде оставка.

Двубоят се игра на стадиона на " Витоша " в Бистрица, защото беше избран като рисков от Българския футболен съюз (БФС) и комплексът на отбора хазаин беше несъответствуващ да го одобри.

ЦСКА беше с пробна отбрана, в която като централни бранители действаха младият Валентин Антов и левият бек Жеферсон.

От първите минути футболистите на Милош Крушчич подходиха лековато, изглеждайки прекомерно спокойни, до момента в който домакините бяха доста по-агресивни.

Доброто начало даде резултат и още в шестата минута " Царско село " съумя да поведе. Бахамбула получи пространство пред наказателното поле и съумя да насочи два удара, които бяха блокирани.

Топката обаче попадна в Андерсон Кордейро, който не беше пласиран и от към 18 метра прати топката в мрежата на Густаво Бусато.

 Пред погледа на Гриша Ганчев ЦСКА загуби сензационно от
© LAP.BG

Това беше първо попадение, което ЦСКА позволява във вратата си в мач от Първа лига от 20 октомври насам. Червените бяха в серия от девет следващи срещи със суха мрежа и общо 890 минути.

Много бързо след попадението на " Царско село " гостите съумяха да стигнат до рисково състояние. Вратарят на домакините обаче парира удар на Али Соу, а след това имаше и шанс, като топката тупна пред голлинията и излезе настрана.

В 20-ата минута ЦСКА въпреки всичко изравни. Стефано Белтраме засече центиране и стреля. Вратарят Джони Пласид избави, само че се получи двоен рикошет и топката влезе в мрежата му - 1:1.

До края на първата част ЦСКА не притисна домакините и вместо да управлява срещата получи втори гол. В 42-ата минута Дилан Бахамбула вкара с хубав удар от воле от към 25 метра, с който не остави шансове на Бусато.

След попадението Бахамбула беше обиждан от почитателите на ЦСКА, за което им отвърна с непристоен жест. Малко по-късно се чуха викания и по адрес на премиера Бойко Борисов.

 Дилан Бахамбула се оплаква от расистки обиди, отправени от почитателите на ЦСКА.
© LAP.BG

Дилан Бахамбула се оплаква от расистки обиди, отправени от почитателите на ЦСКА.

След почивката изненадващо " Царско село " продължи да работи по-добре, катоо сподели самочувствие. ЦСКА доста мъчно стигаше до рискови положения пред вратата на домакините, а дейностите се свеждаха до битка в центъра.

Дори влизането на Евандро и новото попълнение Върнон Анита не съумя да засилва алените.

При нахлуване в последния четвърт час гостите продължаваха да изпитват огромни компликации, а от трибуните даже се чуха апели за оставка към Милош Крушчич. Запалянковците даже започнаха да замерят наставника със снежни топки, а в края към него полетя и бутилка с вода.

Най-доброто състояние в края се откри пред Али Соу, който получи отличен пас от Евандро, само че се забави и не съумя да стреля. Преди това " Царско село " пропусна да вкара трети гол, като Кордейро стреля в навън.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР