ЦСКА излезе двоен победител в червеното дерби с ЦСКА 1948.

...
ЦСКА излезе двоен победител в червеното дерби с ЦСКА 1948.
Коментари Харесай

ЦСКА взе червеното дерби

ЦСКА излезе двоен победител в " аленото " дерби с ЦСКА 1948. Тимът на Гриша Ганчев победи с 1:0 в Бистрица и по този начин победи и в двата мача от постоянния сезон. Това се случи след дебютен гол на влезлия като запаса норвежец Тобиас Хайнц (65). Тимът от " Армията " събра 57 т. и резервира задатъка си от 4 т. на върха пред Лудогорец. Воденият от Тодор Янчев клуб остана трети с 45 т. Това беше първо домакинско проваляне за тима му през сезона.
Преди мача имаше огромно напрежение, а полицията блокира Бистрица. Събраха се към 1500 почитатели на ЦСКА, които не влязоха на стадиона и гледаха мача на един от хълмовете.
Министерство на вътрешните работи арестува двама. Пострада обаче кметът на селото Самуил Попов, който опитал да спре пердах сред гамени.
" Минах през центъра и видях, че се бият. Не знаех кои са. Просто желаех да ги спра. Едните бяха на земята и все пак ги ритаха. Един от тях ме попита кой съм, споделих, че просто желая да спра багра, само че те не спираха... ", описа Попов пред Българска национална телевизия.
" Отворих парцела си, с цел да не изпочупят всичко. Мен не ме интересува нито ЦСКА, нито Левски. Миналата година се катериха по ябълките, изпочупиха ги ", показа Стефан Тачев, притежател на парцел до стадиона.
След края на " аленото " дерби почитателите събраха торби с отпадъци от парцела му и дадоха обещание да възстановят счупената ограда. Футболистите почистиха съблекалнята си и написаха върху картон " Благодарим, Бистрица! ".>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР