ЦСКА и Македония Гьорче Петров завършиха наравно 0:0 в контролна

...
ЦСКА и Македония Гьорче Петров завършиха наравно 0:0 в контролна
Коментари Харесай

ЦСКА направи нулево реми с Македония ГП

ЦСКА и Македония Гьорче Петров приключиха наедно 0:0 в контролна среща, която се игра на първи терен на " TSS Pitch " в курорта Белек. Преди началото на мача двата тима излязоха със специфични фланелки в апел: " НЕ НА НАСИЛИЕТО ".

Първото полувреме стартира с териториално преимущество на алените и Жираир Шагоян центрира отляво в противниковото наказателно поле, само че вратарят на македонците се оправи и улови топката. Постепенно ЦСКА пое още по-сериозно самодейността в срещата, само че чистите голови положения липсваха. Точно след приключването на половин час игра Лазар Туфегджич получи топката на към 7-8 метра от наказателното поле на северномакедонсия отбор и стреля фалцирано с десния си крайник, само че топката мина над вратата на Християн Стевковски.

Три минути по-късно пристигна и първият прецизен удар в мача, като Туфегджич центрира отдясно, намирайки Шагоян. Арменецът стреля с глава, само че стражът на Македония ГП избави. До края на първата част нямаше други забавни обстановки и двата състава се отдръпнаха на отмора при нулево тъждество.

През втората част алените продължиха да нападат и да търсят попадение и в 48-ата минута Енес Махмутович се извиси над всички в наказателното поле на Македония ГП, само че изстрелът му мина настрана от вратата. Секунди по-късно Браян Морено открадна кълбото в половината на противника и подаде към Станислав Шопов, чийто удар от придвижване бе избавен. В 69-ата минута при едно центриране от корнер, в наказателното поле на Македония ГП се стигна до безредие. Кълбото стигна до Морено, чийто удар бе избавен от Стефан Тасев, който се бе появил като запаса.

Десет минути по-късно Шагоян насочи подъл изстрел от далечно разстояние, само че стражът внимаваше и се намеси съответно. В последната минута Станислав Шопов стреля мощно от границата на наказателното поле, само че и този път северномакедонският вратар бе на мястото и и улови кълбото.

Утре, 30 януари (понеделник) армейците излизат за последната си контролна среща на турска земя против тима на Шахтьор Караганда. Двубоят ще се играе на първи терен на " TSS Pitch " в курорта Белек и е с начален час 14:00 часа българско време (15:00 часа местно).

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР