ЦСКА и Локомотив София закриват 17-тия кръг на efbet Лига

...
ЦСКА и Локомотив София закриват 17-тия кръг на efbet Лига
Коментари Харесай

Всяка грешка може да е фатална за ЦСКА срещу Локо София

ЦСКА и Локомотив София закриват 17-тия кръг на efbet Лига с дуел между тях на стадион "Българска войска ". Срещата е с начален час 17:30 и ще бъде излъчена директно в ефира на DIEMA SPORT. Ние, от Gong.bg, ще проследим всичко най-интересно онлайн.

"Червените " трябваше да изпият горчивата чаша в последния кръг, откакто за 75 минути седяха доста добре на "Хювефарма Арена " против Разград, само че позволиха съдбовни неточности, които им костваха даже и точката в мача. Така разликата с "орлите " още веднъж набъбна, тъй че опциите за неточност пред Стойчо Младенов и неговия състав се свиха до най-малко.

Следващият противник, на собствен ред, не помни какво е победа. Локо София съумя да прекъсне серията от потажения в последния кръг, завършвайки 2:2 против ЦСКА 1948. "Железничарите " обаче са единствено на четири точки над последния в класирането, тъй че всеки мач ще е значим за тях оттук нататък.

В лагера на ЦСКА има сериозен проблем в центъра на защитата, откакто нидерландците Мено Кох и Юрген Матай са осъдени за днешния конфликт.

Вероятни сформира:

ЦСКА : Бусато, Турицов, Метс, Лам, Мазику, Жеферсон, Юга, Кери, Йомов, Вилдсхут, Кайседо;

Локомотив Пловдив: Любенов, Роча, Кацикас, Крачунов, Орачев, Кацаров, Семерджиев, Александров, Лолала, Пинсон, Октавио;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР