ЦСКА и Левски ще изиграят втория помежду си от серията

...
ЦСКА и Левски ще изиграят втория помежду си от серията
Коментари Харесай

ЦСКА и "Левски" излизат в мач, който държи ключа към първото и третото място

ЦСКА и " Левски " ще изиграят втория между тях от серията от три мача в три следващи седмици през днешния ден в 18 часа. След първия полуфинал в Купата на България преди седем дни, в този момент червени и сини играят в Първа лига. Срещата има огромно значение към първото и третото място в класирането и може да реши доста неща.

След като преди четири дни " Левски " загуби от " Лудогорец " в този момент може да окаже помощ на първенците, в случай че победи ЦСКА. Сините са и в гонене на третата позиция, която се заема от " Берое ". Тимът от Стара Загора има с четири точки повече от " Левски ".

За дуела на " Васил Левски " треньорът на ЦСКА Стамен Белчев не може да разчита на контузените Кирил Десподов, Едвин Джеси и Хеан Бланко, а Александър Дюлгеров е осъден. В състава обаче се връща голмайстор №1 на Първа лига Фернандо Каранга.

" Трябва да подобрим играта си от последния мач, да покажем дисциплинираност, самообладание и несъмнено да победим. При нас настроението постоянно е било водещо за играта и за резултатите, само че не постоянно може всичко да се получава ", сподели Белчев.

В състава на " Левски " няма контузени и осъдени. През уикенда Делио Роси резервира някои от главните играчи точно за мача с ЦСКА. Срещу " Лудогорец " не играха Габриел Обертан и Серджиу Буш, които през днешния ден ще са титуляри. Преди седмица точно Буш вкара двата гола след асистенции на Обертан в първия полуфинал против ЦСКА.

" Искаме да играем добре и да победим. Ще забележим обаче какво ще се случи. В момента разполагам с тим, който е жив и макар отрицателните резултати има опция да играе добре ", изясни Делио Роси в навечерието на мача.

Според италианеца цифрите демонстрират, че " Левски " не се показва добре, само че той има вяра че тимът стои устойчиво и това се е видяло в полуфинала с ЦСКА.

Двубоят сред ЦСКА и " Левски " е през днешния ден в 18 ч. на Националния стадион " Васил Левски ".

Класиране в Първа лига
1. Лудогорец 75 точки
2. ЦСКА 69 точки
3. Берое 54 точки
4. Левски 50 точки
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР