ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг в най-големия

...
ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг в най-големия
Коментари Харесай

ЦСКА срещу Левски - време за дерби и мъжка битка

ЦСКА и Левски се изправят един против различен в най-големия мач в българския клубен футбол. Двубоят на Националния стадион „ Васил Левски “ е с начален час 14:45, а основен арбитър е Радослав Гидженов.

Настроенията и формите на двата тима са задоволително положителни, с цел да се чака прекрасен мач и същинско дерби. На трибуните е повече от ясно, че ще бъде горещо, тъкмо както прилича на дуел от подобен диаметър.

В лагера на ЦСКА наподобява има единствено една въпросителна. Тя е обвързвана с новата звезда на отбора Майкъл Естрада. Еквадорецът преоткри формата си при „ алените “ и е взел участие във всеки от последните 4 гола на отбора (3 попадения + 1 асистенция). Естрада взе пълноценно присъединяване в последната подготовка преди дербито, като единствено от Нестор Ел Маестро зависи дали ще разчита на южноамериканеца от първата минута, или от пейката.Най-добрата вест за Ел Маестро в буйната седмица на дербито бе възобновяване на Марселино Кареасо и Браян Кордоба. Полузащитникът сигурно ще стартира от първата минута, а същото на 99% важи и за защитник.

Преди дуела на „ Васил Левски “ ЦСКА е на трета позиция с 24 точки и в серия от пет следващи победи. Левски е два пункта обратно на петата позиция. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР