ЦСКА губи с 1:2 от Ботев Пловдив в среща-реванш от

...
ЦСКА губи с 1:2 от Ботев Пловдив в среща-реванш от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ЦСКА реагира и върна един гол, интригата е жива, Ботев с 10 души

ЦСКА губи с 1:2 от Ботев Пловдив в среща-реванш от полуфиналите в шампионата за Купата на България. След проваляне с 2:3 преди седмица, през днешния ден "червените " ще би трябвало да търсят триумфа, с цел да стигнат до финала на 15 май, където към този момент място откри Локомотив Пловдив. До този миг резултатът е 3:5.

Следете дуела минута по минута с Gong.bg

ЦСКА потегли добре в дуела и още в 4-ата минута "червените " проведоха добра офанзива, само че Рафаел Енрике не стигна до кълбото след пас на Тиаго.

В 7-ата минута на срещата Марин удари в лицето Малинов в наказателното поле на Ботев, футболистът на ЦСКА падна на тревата, само че съдията не отсъди дузпа. Седем минути по-късно удар на Жоржиньо с глава след центриране на Тиаго от директен свободен удар, не откри задачата.

В 19-ата минута Ничев игра с ръка в наказателното поле на Ботев след удар на Пинто, само че съдията още веднъж не уточни бялата точка.

В 22-ата минута на дуела Черниаускас почисти неприятно кълбото напред, Неделев нацели чудесно топката от воле и я прати в мрежата на стража на ЦСКА. Пет минути по-късно Балтанов получи отличен пас от Шопов и от към 12 метра прониза вратата на ЦСКА за повторно.

Гриша Ганчев на трибуните на "Армията "

До почивката ЦСКА опита да се върне в дуела, само че имаше много брак в дейностите на футболистите в червени фланелки.

В 49-ата минута на срещата Соу върна едно попадение за ЦСКА и върна тима си в дуела - 1:2. В 53-ата минута на дуела Филип Филипов получи втори жълт картон и напусна терена.

ЦСКА играе без капитана Николай Бодуров, който беше осъден за един мач от Дисциплинарната комисия на БФС, а на трибуните е благодетелят на отбора Гриша Ганчев, който следи срещата.

Срещата може да наблюдавате в ефира на DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и честотите на Дарик радио.

ЦСКА - Ботев Пловдив 1:2

голмайстори: 0:1 Неделев (22), 0:2 Балтанов (27), 1:2 Соу (49) ч.к Филипов (Ботев-53)

Ето и съставите на двата тима:

ЦСКА: Черниаускас, Пинто, Жоржиньо, Малинов, Бикел, Рафаел, Турицов, Тиаго, Соу, Томаш, Антов

Ботев Пловдив: Кайзер, Филипов, Пиргов, Димитров, Ничев, Марин, Кардосо, Шопов, Балтанов, Неделев, Вутов

арбитър: Петър Костадинов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР