ЦСКА е получил разрешение за реконструкция на стадион Българска армия,

...
ЦСКА е получил разрешение за реконструкция на стадион Българска армия,
Коментари Харесай

ЦСКА обяви, че е получил разрешение за реконструкция на стадиона


ЦСКА е получил позволение за реорганизация на стадион " Българска войска ", оповестиха от клуба на формалния си уебсайт. " Запомнете този ден. Денят, в който се преборихме за нашата фантазия, за нашия дом ", оповестиха от Борисовата градина.

В последните няколко месеца проектите на ЦСКА за реорганизация на оборудването бяха забавяни поради разнообразни спънки.

След като проектът беше утвърден от няколко комисии към Столичния общински съвет се стигна до обжалване на  на Регионалната ревизия по околна среда и води (РИОСВ).

" Оттук нататък следва 14-дневен период, който би трябвало да изтече, с цел да влезе документът в действие. След приключването на откритото по закон време ще ви уведомим в детайли за проекта ни на деяние и идващите стъпки, които ще предприемем ", оповестиха още от ЦСКА.

Планът за реорганизация на " Българска войска " е на стойност 90 милиона лв. и беше .

Изграждане на нов стадион на мястото на " Българска войска " стана допустимо, откакто ЦСКА и страната учредиха . Клубът обаче се задължава да остане в границите на актуалната чашка на стадиона и да няма строителни действия отвън нея.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР