ЦСКА 1948 приема тима на Ботев Пловдив в последна среща

...
ЦСКА 1948 приема тима на Ботев Пловдив в последна среща
Коментари Харесай

Проблем за ЦСКА 1948 преди мача с Ботев Пловдив

ЦСКА 1948 приема отбора на Ботев Пловдив в последна среща от 25-ия кръг на efbet Лига. Двубоят сред двата отбора на стадиона в Бистрица стартира в 20.00 часа.

" Червените " бяха застигнати от непредвиден проблем и довечера ще би трябвало да се оправят без един от най-хубавите си играчи - Джонатан Перейра. Бразилецът получи травма в коляното в края на дуела с Арда за Купата на България, само че стинсна зъби и игра в продълженията. В тях пристигна и скъпоценният гол на Педриньо, който донесе класирането на тима за полуфиналите на шампионата. Днес Джонатан ще мине медицински прегледи, които да открият степента на контузията. Най-вероятно на негово място отдясно на защитата ще играе Стив Фуртадо. Добрата вест за треньора Тодор Янчев е възобновяване на Ивайло Чочев, който влезе като запаса в мача за Купата поради простуда.

В турнирната пауза Ботев Пд победи с 3:1 Пирин Благоевград в контрола. Защитникът Станислав Работов, към този момент тренира наедно със своите съотборници. В момента юношата на " канарчетата " се намира във финалния стадий на своето възобновяване след претърпяната интервенция на коляното.

ЦСКА 1948, който заема трето място в класирането, влиза като любимец в срещата. Ботев е на десета позиция, а двата тима са разграничени от цели 21 точки. През есента " канарчетата " нанесоха една от четирите загуби на " алените " в шампионата този сезон.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР