ЦСКА 1948 предприе спешна селекция, след като неколцина недоволни напуснаха

...
ЦСКА 1948 предприе спешна селекция, след като неколцина недоволни напуснаха
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 взе двама червени юноши, чака и Маламов

ЦСКА 1948 предприе незабавна селекция, откакто неколцина недоволни напуснаха клуба тази седмица. На разположение на Валентин Илиев към този момент са юношите на 31-кратните първенци Христо Бахтарлиев и Калоян Бонев. До броени дни отговор би трябвало да даде и Станислав Маламов, който вкара победния гол за историческата последна купа за ЦСКА.

Бахтарлиев е на 31 години, умел вратар, който се води първенец за 2003 година при Стойчо Младенов. До през вчерашния ден пазеше в Гърция, само че се е качил незабавно в колата, пратена му от ЦСКА 1948.

Калоян Бонев също е младеж на ЦСКА, опитва се в немските лиги. Върна се у нас, като предишния сезон беше голмайстор на Локо София  в четвърта дивизия, а този стартира в Банско.

Маламов е чудесно прочут на всички " армейци ". Той е изискал 2-3 дни за размисъл. Крилото скъса коленни връзки в Нефтохимик предишния сезон и от този момент тренира в родния му Стамболийски.

ЦСКА 1948 стартира сезона в Югозападната " В " група с тъждество 0:0 против Беласица вкъщи. Сега предсоти тежко посещение в Пещера. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР