ЦСКА 1948 постигна нова победа на подготвителния си лагер в

...
ЦСКА 1948 постигна нова победа на подготвителния си лагер в
Коментари Харесай

ЦСКА завърши лагера в Турция без загуба

ЦСКА 1948 реализира нова победа на подготвителния си лагер в Турция, надделявайки с 2:1 против втородивизионния полски Миедж. Точни за столичани бяха Ангел Бастунов (12) и Галин Иванов (52). Това бе и последна инспекция за тима на Николай Киров на турска земя.
Още в 5-ата минута Даниел Наумов трябваше да се намесва след рисков удар с глава на полски футболист, като младият пазач съумя да избие с една ръка. В идващите минути „ алените “ натиснаха, като съумяха даже да поведат след гол с глава на Ангел Бастунов.
Малко по-късно Бастунов подаде към Денислав Александров, който стреля рисково, само че не съумя да вкара. В 19-ата минута Топузов извърши рисково директен свободен удар, само че Абрамович избави. В 31-ата минута още веднъж Денислав Александров шутира, само че и този път не съумя да се оправи с полския пазач.
Българският отбор стартира чудесно и втората част, откакто Георги Русев пое топката на крилото, подаде я към Галин Иванов, който с прекрасен удар не остави шансове на вратаря на поляците.
В заключителните минути на срещата Миедж получи правото да извърши дузпа за нарушаване на Борислав Вакадинов. Патрик Макуч (84) не сбърка от бялата точка и понижи.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР