ЦСКА 1948 поднесе голямата изненада в 15-ия кръг на първенството,

...
ЦСКА 1948 поднесе голямата изненада в 15-ия кръг на първенството,
Коментари Харесай

"ЦСКА 1948" поднесе изненадата и повали десет от "Лудогорец"

ЦСКА 1948 " сервира огромната изненада в 15-ия кръг на шампионата, побеждавайки първенеца " Лудогорец " с 2:0. Тимът на Николай Киров се възползва от това, че игра повече от 80 минути с човек повече, само че и не разреши на първенеца да го заплаши. Срещата беше първа за " ЦСКА 1948 " в Бистрица, където отборът ще играе домакинските си мачове.

За 90 минути гостите от Разград не съумяха да основат нищо рисково.

Оливие Вердон беше изпъден в осмата минута. Домакините откриха при започване на втората част с тъкмо осъществяване на Ивайло Чочев, а крайният резултат оформи Георги Русев в 82-ата минута.

" ЦСКА 1948 " прекъсна серия от три следващи провали и печели за пръв път след повече от месец. " Лудогорец " загуби за повторно в шампионата, само че остава водач с четири точки пред.

Треньорът на първенците Станислав Генчев резервира един от значимите си играчи Кирил Десподов за идния дуел в Лига Европа с " Цървена звезда ".

Срещата стартира неприятно за гостите, като в осмата минута те останаха с човек по-малко. Оливие Вердон игра с ръка, спирайки пас към Георги Русев. Първоначално реферът Георги Димитров изненадващо му сподели единствено жълт картон, само че след интервенция на системата за видеоповторения поправя решението си и го изгони.


© LAP.BG

До почивката " Лудогорец " не направи нищо в офанзива, а домакините пропуснаха два положителни шанса. Най-чистото състояние се откри пред Чочев, който с глава стреля настрана.

Само три минути след подновяването на играта " ЦСКА 1948 " поведе. След корнер отбраната в зелено не се ориентира, Чочев овладя и стреля с левия крайник - 1:0.

" Лудогорец " въобще нямаше отговор на играта на домакините и не сътвори нищо в офанзива. Вместо това първенците позволиха втори гол, който вкара Георги Русев от близка отдалеченост.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР