ЦСКА 1948 обяви на официалния си сайт треньора на третия

...
ЦСКА 1948 обяви на официалния си сайт треньора на третия
Коментари Харесай

Официално: Даниел Моралес ще води третия отбор на ЦСКА 1948

ЦСКА 1948 разгласи на формалния си уебсайт треньора на третия тим на отбора. "Червените ", които ще играят в Югозападната трета лига от идната акция ще бъдат водени от някогашния ментор на Ботев Враца Даниел Моралес.

Ето какво написаха от ЦСКА 1948:

Даниел Моралес е наставникът, който ще управлява третия тим на ЦСКА.

Съставът на „ армейците “ следва да се включи в Югозападната трета лига от новия сезон, като главната цел пред новото треньорско управление на отбора е налагането на млади български футболисти и обезпечаването им на късмет за първи стъпки в мъжкия футбол.

Подрастващите състезатели ще изиграят значими дуели под управлението на Моралес. При положително показване в тях се чака последователно те да получават опция за изява и във втория тим на „ алените “ във Втора лига, под управлението на Валентин Илиев.

Клубът приветства 46-годишния бразилски експерт и има вяра, че той е точният старши треньор, който ще подкрепи младите армейски гении в развиването им.

Моралес е с богат опит зад тила си като играч и ментор. В дейната си професионална кариера е играл в Бразилия за ХV де Жау, Моги Мирим, Фернандополис, Куритиба, а у нас е носил екипите на Нафтекс (Бургас), Локомотив (Пловдив), Черно море, ЦСКА, Спартак (Варна) и Локомотив (Мездра).

През 2009 година се отдръпва от футбола и поема ролята на скаут в Черноморец (Бургас). След това натрупа познания и умения в детско-юношеската школа на Литекс. Логично, получава късмет и в ЦСКА-София като треньор в академията, помощник-треньор и краткотраен старши треньор на първия състав. През сезон 2021/22 пък беше ментор на Ботев (Враца), като управлява отбора в efbet Лига.

Всички пожелаваме на Даниел Моралес доста триумфи с третия тим на ЦСКА!

Добре пристигнал!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР