ЦСКА 1948 нямаше никакво време за почивка и направи първа

...
ЦСКА 1948 нямаше никакво време за почивка и направи първа
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 направи първа тренировка в Турция

ЦСКА 1948 нямаше никакво време за отмора и направи първа подготовка на турска земя, броени часове откакто кацна в Анталия. Тя беше повече от тонизиращ темперамент, само че футболистите се хвърлиха с голям хъс.
Любопитен полет от Истанбул имаха " алените ". Те се засякоха в един аероплан с Ботев Враца. Логично, от двата лагера седнаха дружно по кафета или просто места за почивки, с цел да обсъдят дружно футболните вести. Естествено, най-вече поздрави отнесоха Валентин Илиев и Чавдар Ивайлов, които се раздадоха за ЦСКА 1948.

Първата подготовка се състоя на един от отличните терени край морето, на минути пешком от хотела на армейците в Белек. Любопитно е, че през един терен се готвеше главният съперник за първото място Септември София с Валери Божинов в редиците си.

Точно на прилежащото игрище пък тренираше Арда, някогашен съперник за efbet Лига. От щабовете си пожелаха взаимно триумф.

Тази вечер ЦСКА 1948 ще има анализ, а от на следващия ден стартират здравите тренировки в Белек. Първата контрола е на 24 януари против Зенит 2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР