ЦСКА 1948 направи услуга на ЦСКА и ги превърна във

...
ЦСКА 1948 направи услуга на ЦСКА и ги превърна във
Коментари Харесай

ЦСКА може да стане шампион още днес

ЦСКА 1948 направи услуга на ЦСКА и ги трансформира във любимец за купата, след измъкна еднакъв с Лудогорец.

Сега обаче двата „ червени “ тима се изправят един против различен в дуел от 34-ия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион " Българска войска " е от 18:00 часа и ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT, като може да го наблюдавате и в NOVSPORT.

Със сигурност домакините са окуражени да останат на върха в класирането, до момента в който отборът, воден от Атанас Рибарски, желае да резервира третото си място и да избегне баража за Лигата на конференциите.

ЦСКА има опция да стане първенец още през днешния ден, само че с цел да се случи това, възпитаниците на Саша Илич би трябвало да победят на " Армията ", а Левски да стори същото в Разград. Така кръг преди края на шампионата разликата сред " алените " и Лудогорец ще е непреодолима – 4 точки.

Всички мачове от последния кръг на първата шестица са в сряда (7 юни).

Двата тима ЦСКА не са губили от началото на плейофната фаза. А в границите на постоянния сезон отборът на Саша Илич на два пъти надви над днешния си противник - с 2:1 вкъщи и 1:0 на стадиона в Бистрица.

Сръбският експерт няма да може да разчита на трайно контузените Брадли де Нойер и Браян Морено. В състава на домакините обаче се завръщат след наказване на Станислав Шопов, както и на Тобиас Хайнц, който пък пропусна семейството на Локомотив (Пловдив) поради персонални аргументи.

При ЦСКА 1948 проблемите са по-сериозни. Със сигурност навън за конфликта са контузеният бранител Райън Бидунга, както и Елитон, който е осъден поради насъбрани картони. През седмицата клубът се раздели с опитния бранител Лазар Марин..

В мача срещу Лудогорец с контузии наложително напуснаха Даниел Наумов и Педриньо, само че се чака и двамата да бъдат разполагаем на своя треньор през днешния ден. В последните дни грип измъчваше някои от водачите в състава - Ивайло Чочев и Георги Русев. Двамата до последно ще бъдат под въпрос за конфликта с ЦСКА.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР