ЦСКА 1948 и Арда се изправят един срещу друг в

...
ЦСКА 1948 и Арда се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Арда обещават интригуващ сблъсък

ЦСКА 1948 и Арда се изправят един против различен в мач от 21-вия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион " Витоша " в Бистрица е от 12:30 ч. и ще бъде управителен от Станислав Тодоров.

Двата тима са едни от най-добре представящите се от началото на сезона. " Червените " влизат в срещата от трето място, а гостите от Кърджали - от седмо.

Отборът, воден от Тодор Янчев, ще направи всичко допустимо, с цел да се върне на победния път, откакто преди седмица позволи изненадваща загуба от Ботев (Враца). Задачата през днешния ден обаче няма да бъде по никакъв начин лесна.

ЦСКА 1948 ще срещне отбор, който записа два следващи триумфа напролет. Арда се намира в страхотна форма, а в последния кръг разгроми Локомотив (Пловдив) с 5:0 и изяви упоритости за освен това от място в първата шестица.
 Тодор Янчев: Класиране в Европа е изцяло постижима цел Тодор Янчев: Класиране в Европа е изцяло постижима цел
Треньорите нямат проблеми с осъдени футболисти, само че Янчев няма да може да разчита на Алекс Колев, Карлос Охене и Стив Фуртадо, които към момента се възвръщат от контузии. Неговият сътрудник Александър Тунчев ще заложи на най-благоприятен състав в търсене на четвърта поредна турнирна победа.
14  Арда (Кърджали) - ЦСКА 1948
Първият дуел посред им по-рано през сезона приключи с най-малък триумф за водения тогава от Любослав Пенев тим.

efbet Лига - 21 кръг:

ЦСКА 1948 - АРДА

Вероятни сформира:

ЦСКА 1948 (4-1-4-1): Наумов; С. Александров, С. Петров, Елитон, Джонатан; Чочев; Карагарен, Умарбаев, Бастунов, Р. Кирилов; Сердюк
Старши треньор: Т. Янчев

АРДА (4-2-3-1): Господинов; Лозев, А. Петков, Сако, Желев; Юруков, Цонев; Ковачев, Тунгара, С. Иванов; Боруков
Старши треньор: А. Тунчев

СЪДИЯ: Станислав Тодоров
СТАДИОН: " Витоша ", Бистрица
НАЧАЛО: 12:30 часа

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР