ЦРУ потвърди обвиненията за намеса на Русия в миналогодишните президентски

...
ЦРУ потвърди обвиненията за намеса на Русия в миналогодишните президентски
Коментари Харесай

ЦРУ потвърди обвиненията за руска намеса в изборите, Тръмп иска затопляне на отношенията с Русия

Централно разузнавателно управление на САЩ удостовери обвиняванията за интервенция на Русия в миналогодишните президентски избори в Съединени американски щати. " Заключенията на службите за интервенция не са се трансформирали ", съобщи ръководството в официално съобщение.

То беше оповестено от Си Ен Ен часове след изказването на президента Доналд Тръмп, че съветският му сътрудник Владимир Путин е доста афектиран от обвиняванията за интервенция. Тръмп съобщи това след къса среща с Путин в коридорите на извършения във Виетнам конгрес на Азиатско-тихоокеанското икономическо съдействие.

В Туитър американският президент дефинира диалога с Путин като добър. В профила си Тръмп жигосах всички, които подлагат на критика напъните му да усъвършенства връзките с Русия. " Кога всички тези злобари и простаци ще проумеят, че да имаш положителни връзки с Русия е положително, а не неприятно нещо? ", пита Тръмп.

След Виетнам той идва във Филипините - последна спирка от азиатската му обиколка. Президентът ще взе участие и в галавечеря във връзка 50-ата годишнина от основаването на Асоциацията на страните от Югоизточна Азия (АСЕАН). Поканени са и държавните ръководители на Китай, Япония и Република Корея, с които страните от АСЕАН имат обичайни срещи за за развиване на икономическото и комерсиално съдействие.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР