Цитрусовите плодове, с които се тъпчем през зимния сезон, се

...
Цитрусовите плодове, с които се тъпчем през зимния сезон, се
Коментари Харесай

Цитрусите дразнят гърлото, а кои естествени продукти му помагат, макар и временно - slava.bg

Цитрусовите плодове, с които се тъпчем през зимния сезон, се оказват дразнещи гърлото съгласно последните интернационалните проучвания и учените поучават да не ги използват хората със сезонни болести или ковид или най-малко да ги лимитират до най-малко. Повечето от нас знаят, че джинджифилът оказва помощ, само че кои други естествени артикули лекуват - на това сме посветили нашия сегашен лайфхак за времето в карантина. Оказва се, че смолите, кедровото масло, несъмнено, и медът са измежду любимците на лекарите. Който има време, тъй като е изолиран у дома, може да опита да направи и домашна лековита паста, като смеси мед, джинджифил и захар, нагрее миска, а след това полученото завърти на клечки и раздаде на децата като захарни петлета или близалки, но потребни за смучене.
Как въпросните артикули в действителност оказват помощ на гърлото? Ами подтикват слюноотделянето, при което се отделят благотворни антибактериални свойства със специфичен фермент - лизоцим, който великият английски микробиолог Флеминг открива по случайност, до момента в който самичък боледува от грип..
Неговият актуален почитател проф.Алин Морис обаче е безапелационен: естествените артикули са положителни за използване при започване на зараза, само че не могат да заменят медикаментите, в случай че тя се задълбочи. Защото те нападат признаците. Сиреч, облекчават чувството. Не побеждават заболяването.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР