Цитиридис пак се изпусна, май съвсем умишлено, с интимно признание

...
Цитиридис пак се изпусна, май съвсем умишлено, с интимно признание
Коментари Харесай

Цитиридис с интимно признание към Натали Трифонова

Цитиридис отново се изпусна, май напълно съзнателно, с интимно самопризнание за живота си. Направи го не пред кого да е, а пред една от най-сексапилните си колежки - синоптичката Натали Трифонова.

От идната събота стартира турнето на тв водещия " Това не е за по малкия екран ". И в случай че се чудите с какво ново може да заинтригува гологлавия водещ своята публика - евентуално с сходен вид неподозирани откровения. И освен, несъмнено.

" Това в действителност е паметна имитация от телевизионни посетители ", изясни Николаос. " Няма водещ по малкия екран, който да не е чувал това. Ти искаш да изкопчиш нещо от него, а той не желае да го каже по малкия екран. "  Идеята му е, че общуването му с публиката в залата ще е доста по-интимно, в сравнение с през телевизионния екран, написа " Блиц ".

" Аз съм обвързван с множеството от градовете, в които вървя, а с тези, които не съм обвързван, тъкмо това ми е връзката – че изобщо нищо не знам за тези хора “, описа водещият и отговори на въпроса на Натали Трифонова по какъв начин е обвързван с родния ѝ град Велико Търново. " Първото ми съществено гадже беше от Велико Търново. " Самата Натали пък, преди време му призна: " Имам гръцка жила. Прабаба ми е гъркиня, от Ксанти е... ".

Известно е, че Николаос Цитиридис има връзка, която дефинира като " хубава и здрава ". Въпреки това избира да не разкрива детайлности за любовния си живот и за приятелката си.

" Не я укривам, просто не я демонстрирам ", пошегува се той. " Вярвам, че хората могат за напълно други неща да си мислят, а не за мен. Има доста образци, в които известни хора споделят с кого са и внезапно към този момент няма значение с какво си известен. Всички стартират да приказват за гаджето ти. "

Решението за това е взето от него и партньорката му, като вярата им е да съумеят да запазят тази информация колкото се може по-дълго, въпреки да е мъчно да остане загадка вечно.

Николаос разкри само, че гаджето му е известна персона, само че не пожела да каже по-популярна ли е от него. " Аз мисля, че съм по-популярен от нея, тя няма да ми се сърди ", заяви той.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР