Цинизъм е да се хвалиш със строителство на пътища в

...
Цинизъм е да се хвалиш със строителство на пътища в
Коментари Харесай

Тежки думи на Корнелия Нинова към Бойко Борисов: Цинизъм е да се хвалиш с пътища в деня на трагедията край Своге

Цинизъм е да се хвалиш със строителство на пътища в деня, в който се навършва една година от злополуката край Своге, това написа във Facebook водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Неинова. 

Ето и пхълният текст на найния коментар по тематиката в обществената пмрежа:

Цинизъм е да се хвалиш със строителство на пътища в деня, в който се навършва една година от злополуката край Своге, която лиши 20 човешки живота, господин Борисов. Експертизата потвърди некачествено строителство. А един пожар под автомагистрала “Струма ” компрометира прясно издигнатия сектор, в който са пръснати и европейски средства, и парите на българските данъкоплатци. Правите го, возейки в джипа си Нанков, който " пое ” политическата отговорност, като от министър го назначихте за зам.-министър. Тези обстоятелства споделят всичко. Воаяжите ви надали заслужават повече внимание. Но друга тематика заслужава голямо. Днес шефът на Здравната каса разгласи, че пациентите доплащат 4 милиарда лева от джоба си постоянно " под масата " или с измислени мотиви - ВИП стая с четка за зъби и шапка за глава. ГЕРБ ръководят България към този момент 10 години. И по този индикатор - здравен статус и смъртност, също ни закотвиха на дъното на Европа. Здравната промяна е крещящо наложителна. И би трябвало да стартира с унищожаване статута на търговски сдружения на лечебните заведения.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР