Цинично е как през годините политическата класа в България остави

...
Цинично е как през годините политическата класа в България остави
Коментари Харесай

Цинично е как през годините политическата класа остави доверието на хората да изтече в канала: ИТН

Цинично е по какъв начин през годините политическата класа в България остави доверието на хората да изтече в канала,, без угриженост, без минимизиране на комплексите си за безпогрешност и себевлюбеност, без даже да смекча арогантния си звук и блаженство.

Това се споделя в декларация от името на " ИТН ", показана в Народното събрание от Любомир Каримански.

Вижте и цялостния текст на декларацията:

Доверието е неразделна част от действието на всяко общество, несъмнено и на нашето. Доверието един в различен, в нашите публични институции и в нашите водачи са съществени съставки за обществения и стопански прогрес, което разрешава на хората да си сътрудничат и да показват взаимност един към различен. То разрешава на обществените институции да възнамеряват и извършват политики и да дават услуги.

Притежавайки властта и ръководството на ресурсите, които могат да подсигурят стопанския живот, сигурността и спокойствието, опазването на националната сигурност, както и здравето на обществото, ръководещите политически сили не си дават сметката, че погубват най-важната, скъпа и незаменима стойност в обществото, а точно доверието! Установено е, че по-голямото публично доверие усъвършенства спазването на наредбите и събирането на налози.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР