Цигани биха полицаи в Мъглиж. Пострадали са петима служители на

...
Цигани биха полицаи в Мъглиж. Пострадали са петима служители на
Коментари Харесай

Роми биха полицаи в Мъглиж

Цигани биха служители на реда в Мъглиж. Пострадали са петима чиновници на реда. Жандармерията влезе в ромската махала, заяви Българска национална телевизия.

Около 18.00 часа в неделя чиновници на Министерство на вътрешните работи - Стара Загора и Дирекция " Жандармерия " са почнали профилирана полицейска интервенция в квартал в град Мъглиж. Целта на интервенцията е била задържане на лица, които по-рано денем са оказали опозиция при осъществяване на инспекция и в следствие е потърпевш чиновник на районно управление (на МВР) - Казанлък.

Най-вероятно става дума за задържане на търсените лица, които са оказали опозиция на полиция та при противозаконната гонка с каруци край Казанлък.

Задържан е един от причинителите, само че при евакуиране от квартала група лица са почнали да хвърлят камъни по колоната от полицейски коли. Нанесени са вреди по коли на Министерство на вътрешните работи - Стара Загора и контузии в региона на крайниците на петима чиновници на Министерство на вътрешните работи. 

Това е наложило във връзка с нападателите да бъдат използвани физическа мощ и помощни средства. Произведени са и няколко изстрела във въздуха. Ситуацията е овладяна и публичният ред е възобновен.

Пострадалите служители на реда са обслужени амбулаторно в ЦСМП - Казанлък. Те са с повърхностни пострадвания и няма заплаха за живота им. Операцията продължава и сега. Полицейското наличие в град Мъглиж е засилено.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР