Цифровата иновация намери подкрепа в лицето на партньор, който помага

...
Цифровата иновация намери подкрепа в лицето на партньор, който помага
Коментари Харесай

Лидерът в облачните технологии съобщава: Трансформацията може да започне

Цифровата иновация откри поддръжка в лицето на сътрудник, който оказва помощ на клиентите да завоюват и основат стойност от облачните технологии. Компания оперира на българския пазар от началото на годината и разполага с най-големия екип от облачни специалисти в района. Мисията ѝ е да реши ИТ провокациите, които стоят пред клиентите, като предложи решения, само че не генерични, а напълно приспособени към техническите условия, бизнес тактиката и проектите на обособения клиент.

Персонализираният метод към облачната промяна е от основно значение

Като водещ снабдител на мултиоблачни решения в Югоизточна Европа Mainstream обезпечава на клиентите си техническо и комерсиално потребление на разнообразни платформи – от обществени (Microsoft Azure, Amazon Web Services, Гугъл Cloud) до частни облачни решения. За да се дефинира оптималното решение, специалистите на Mainstream в детайли се срещат с бизнес средата, процесите, потребностите и провокациите на съответната компания и оферират вид, който дава отговор на нейните условията и в същото време е и най-изгоден.

Персонализираният метод, основа на всеки план за промяна, се показва в положителното схващане на моментното положение и на задачите, които клиентът желае да реализира с потреблението на облачна технология. Компания Mainstream от години е известна като благонадежден сътрудник, чиято роля е да поддържа ИТ модернизацията и растежа на клиента, без значение от избора на облачна платформа и модел.

Фокусираната експертиза като гаранция за качество

Преди 15 години Mainstream стартира да работи по това през днешния ден да бъде водач на облачната промяна в района. Екипът от над 100 облачни и систематични инженери, чиято задача е да дават на клиентите най-високото качество на услугите, непрекъснато се усъвършенства. Тъй като потребностите на пазара се трансформират, компанията непрестанно усъвършенства облачните си услуги, с цел да основава спомагателна стойност за своите клиенти. На базата на дългогодишния си опит екипът на Mainstream построи лична и потвърдена в практиката методология.

Възможността за избор и поддръжката имат значение

С екосистемата си на център за данни в района, в това число два центъра за данни в София и Каспичан, Mainstream предлага гъвкави варианти за облачно хостване на инфраструктура и приложения. В взаимозависимост от потребностите на клиента центровете за данни дават най-високо равнище досегаемост и редундантност с опция за бързо определяне на интервенции на различна локация (failover). Що се отнася до сигурността – компанията обезпечава надеждна среда за хостинг на потребителски приложения и данни. Последният и изключително значим детайл е поддръжката – за анализиране на наличната инфраструктура, установяване на облачната тактика, миграцията, планирането и усъвършенстването на разноските. Тъй като на пазара се оферират доста облачни решения, всяко от които има разнообразни преимущества, както и фактът, че бюджетът може да се надвиши, в случай че към облака се подходи безгрижно и без тактика за оползотворяване и ръководство на ресурсите, помощта на експертен сътрудник е основна за реализацията на софтуерните и финансови преимущества на облака.

Ако желаете да научите по какъв начин експертите на Mainstream могат да поддържат и ускорят Вашата промяна в облачна среда и да оказват помощ да подобрите бързината, гъвкавостта и сигурността на Вашата ИТ екосистема, или запазете час за.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР