Тщеславие и суета – надали има друго в главата на

...
Тщеславие и суета – надали има друго в главата на
Коментари Харесай

Илиян Найденов към Джулиана Гани: Ти си невменяема! Само да си повторила пак това с детето ни…

Тщеславие и суетност – едва ли има друго в главата на пластмасовата Джулиана Гани и това е ясно от години. Този път обаче силиконката прекали тотално и съумя да докара до същински бяс някогашния си брачен партньор Илиян Найденов. Защото пострадал от скудоумието й се оказа първородният им наследник Давид, написа kliuki.bg.
Знаем, че Гани въобще не поглежда детето си, което се канеше даже да даде за осиновяване преди време – щяла да си роди друго… Е, да, роди! Вторият й наследник – Кай, е от връзката й с служителя на реда Теодор Гецов и е още бебе. Това обаче не попречи на Джулката да си вдигне чукалата и да замине да си гледа кефа в Куба, откъдето се върна неотдавна с обичания.
Е, ето че, взе, че разбра за конкурс, който се организира в родния й Пловдив – за мини мистър принц и мини принцеса на България. В него можеха да вземат участие малчугани от четири до 15 години и… даа, сещате се какво направи тя. Замъкна дребния Давид на мястото, където, несъмнено, му дадоха на детето купата, поради известната му майка.
Както проличава от фотосите, на хлапето въобще не му е прелестно да дефилира пред някакви непознати лелки и чичковци, то е намусено и уплашено. Но какво й пука на Гани, щом отново ще си изчетка егото?!
Близки до нея разкриха, че Илиян Найденов безусловно буен като научил какво прави със сина му и й се развикал неистово по телефона. „ Ти си невменяема, ти не си човек, бе! Само да си повторила това с Давид, ще те попилея “, крещял Илиян.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР