Церемонията по награждаване на най-прелестните момичета от цял свят се

...
Церемонията по награждаване на най-прелестните момичета от цял свят се
Коментари Харесай

Мис Македония 2018 Биляна Шкортова бе специален гост на грандиозен финал на конкурс за красота! Красавицата влюбена в българин!

Церемонията по награждаване на най-прелестните девойки от целия свят се състоя на 19 октомври в първокласния столичен Club MEGAMI. Най-красивата македонка пристигна в България особено, с цел да награди участничките.

Прелестната дама събра погледите на всички присъстващи, когато се качи на сцената. За своята визия тя беше заложила на необикновено стилна и елегантна дълга рокля в сиво, обсипана с цветя. Сияеща от благополучие, тя показа, че за нея е изключителна чест да бъде специфичен посетител на конкурс от такава международна големина.

Lady Universe 2018 стана Лейди Прибалтийски страни Алиса Мисковска, която бе наградена персонално от организаторката на състезанието топмодела Цвети Разложка. Мис Македония 2018 Биляна Шкортова пък награди четирите подгласнички: Лейди Съединени американски щати, Лейди Латвия, Лейди Ямайка и Лейди Корея.

Биляна е известна и в България, тъкмо по тази причина точно тя беше натоварена със задачата да връчи короните на четирите подгласнички на състезанието „ Lady Universe 2018 ”. HotArena научи също, че неповторимо красивата македонка е влюбена в българин.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР