Централният защитник Райън Бидунга последва съотборника си Бирсент Карагерен и

...
Централният защитник Райън Бидунга последва съотборника си Бирсент Карагерен и
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 обявява още един от Локомотив Пловдив днес

Централният бранител Райън Бидунга последва съотборника си Бирсент Карагерен и ще продължи кариерата си в ЦСКА 1948. Вчера той не взе присъединяване в тренировките на " смърфовете ", като въпреки всичко се появи на " Лаута ", с цел да се сбогува с играчите, треньорите и чиновниците в клуба, написа " Мач Телеграф ".

Преди това той е провел дълъг диалог с босовете на " алените " и е прецизирал персоналните си условия. Очаква се прехвърлянето през днешния ден да бъде разгласен публично. Това може да се случи в по-късните часове на деня, с цел да бъде финализирана и последната договорка сред ЦСКА 1948 и Локо Пд. Става въпрос за привличането на десния бранител Матеус да Силва. Вчера той тренира със " смърфовете ", само че през днешния ден се чака да седне на масата за договаряния със столичани.

Както е известно, триото " Карагерен, Бидунга, Матеус " бе контрактувано още преди Нова година. Сделката се забави, тъй като играчите трябваше да реализират съглашения за параметрите по персоналните си условия. След като това стане факт, в касата на Локомотив Пловдив ще влезе сумата от 1 милион евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР