Централният защитник на Монтана Иван Михов и десният краен бранител

...
Централният защитник на Монтана Иван Михов и десният краен бранител
Коментари Харесай

Иван Михов и Мартин Сандов пропускат дербито с Миньор

Централният бранител на Монтана Иван Михов и десният краен защитник Мартин Сандов отпаднаха от групата за идното посещение на Миньор. Двамата страдат от разтежение, пропуснаха няколко тренировки през седмицата и старши треньорът Антони Здравков реши да не рискува здравето им и ги остави да почиват. Той обаче включи измежду 18-те нападателят Даниел Пехливанов. 28-годишният футболист е изцяло подготвен за игра след интервенцията на коляното, която претърпя при започване на юли и може да запише първи минути със синята фланелка.

" Очаква ни тежък мач против сериозен противник. За страдание няма да мога да разчиитам на Михов и Сандов, които не съумяха да се възстановят от травмите, които получиха в предходния кръг. Пехливанов не е подготвен да издържи цялостен мач, само че за двайсетина минути мога да разгадавам на него ", съобщи Здравков.

Групата на Монтана за мача с Миньор (Перник) :

Вратари: Петър Л. Петров, Петър Д. Петров;

Защитници: Димитър Буров, Даниел Стоянов, Михаил Минков, Иван-Йоанис Атанатос;

Полузащитници и нападатели: Йордан Йорданов, Владимир Айтов, Димитър Пройчев, Стефан Каменов, Идрисс Фудил, Емануил Личев, Сергей Георгиев, Ивелин Георгиев, Мехди Уамри, Даниел Пехливанов, Владислав Цеков, Тони Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР