Централният защитник на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров най-вероятно ще премине

...
Централният защитник на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров най-вероятно ще премине
Коментари Харесай

Кристиан Димитров и петима чужденци ще са новите в ЦСКА-София

Централният бранител на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров най-вероятно ще премине в ЦСКА-София до броени дни. Според осведомени, двата клуба са се договорили за трансфер на играча, а той към този момент е приел офертата на “Армейците”. За интереса на ЦСКА-София към младия защитник се знае още от пролетта и в този момент наподобява ще се стигне до договорка. Почти несъмнено е, че от новия сезон Димитров ще играе на “Българска армия”.

В същото време ЦСКА-София към този момент е договорил и петима чужденци за лятната си селекция. Имената им се пазят в загадка, само че се твърди, че всеки един от тях е със солидна визитка. И петимата са играли постоянно през сезона и няма да има потребност да се чака да влязат в оптимална кондиция. Очаква се те да са на линия за началото на лятната подготовка на тима. За разлика от предишни години, този път на “Армията” работят бързо със селекцията. “Червените” желаят да сглобят стабилен състав, с който да нападат групите на Лига Европа.

Междувременно обаче стана ясно, че е пропаднал трансфер на вратар от чужбина в ЦСКА-София. Почти несъмнено става въпрос за италиансикя пазач на Университатя (Крайова) Мирко Пиачели. Той от дълго време е бил в полезрението на шефа на “Армейците” Кристиано Джарета, само че столичани не са успяли да реализират съглашение с него.

В идващите дни управлението на ЦСКА-София би трябвало да вземе някои значими решения. Водещ е треньорският въпрос, а ще се преценя и на кои футболисти няма да се разчита през новия сезон. Сигурен напускащ е Перейра, а занапред ще се взема решение за взетите чартърен Жоржиньо и Нуно Томаш.

“Тема спорт”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР