Централният защитник Деян Иванов започна тренировки с елитния "Ботев" (Враца)

...
Централният защитник Деян Иванов започна тренировки с елитния "Ботев" (Враца)
Коментари Харесай

Бивш бранител на Левски спешно подсилва Ботев/Враца/

Централният бранител Деян Иванов стартира тренировки с елитния "Ботев " (Враца) и може да бъде картотекиран в скоро време, с цел да реши проблемите в защитата на клуба.
25-годишният софиянец, който е и младеж на "Левски ", е добре познато име в Северозападна България, защото има на стадион Христо Ботев два интервала чартърен. Най-напред сините го преотстъпиха през сезон 2017/2018, когато той изигра 29 мача и вкара три гола. Следващият му интервал е 2019/2020, когато записа 10 мача. Освен във Враца и в "Левски ", Деян Иванов е играл в "Локомотив " (София).
Този сезон той стартира в "Спортист " (Своге), където изигра обаче два мача във Втора лига през август и напусна. Сега като свободен сътрудник може да подпише с врачани, в случай че се стигне до съглашение.
"Ботев " (Враца) се оказа лишен от бранители поради поредност от травми. В мачовете с ЦСКА-София за състезание и с "Локомотив " (Горна Оряховица) за Купата на страната се наложи играчи от средата на терена или крила да бъдат поставяни в отбрана. Така привличането на Деян Иванов би дало много успокоение на Даниел Моралес и щаба му.
Левски се прицели в собствен главорез, притегля го още през зимата
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР