Централният съвет (ЦС) на ДПС избра членовете на Централното оперативно

...
Централният съвет (ЦС) на ДПС избра членовете на Централното оперативно
Коментари Харесай

ДПС избраха новото ръководство на партията

Централният съвет (ЦС) на Движение за права и свободи избра членовете на Централното оперативно бюро (ЦОБ) , оповестиха от пресцентъра на партията.

Предложението за конструкция и състав на ЦОБ е пристигнало от почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган и новите ръководители Делян Пеевски и Джевдет Чакъров. Членовете на ЦС единомислещо са изявили поддръжката си.

Оперативното управление на партията е от 24 членове.

За заместник-председатели бяха определени Джейхан Ибрямов, Халил Летифов, Искра Михайлова, Айсел Руфад, Йордан Цонев, Станислав Анастасов и Илхан Кючюк.

И членове на ЦОБ: Рамадан Аталай, Севинч Солакова, Хамид Хамид, Ализан Яхова, Валентин Тончев, Танер Кабил, Левент Мемиш, Ерол Мюмюн, Марио Рангелов, Хасан Адемов, Севим Али, Радослав Ревански, Цветан Енчев, Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов.

Припомняме, че това е първото съвещание на Движение за права и свободи с новите ръководители Джевдет Чакъров и Делян Пеевски . на делегатите на конференцията. Това се случва за първи път в историята на партията - да има двама съпредседетали , като единият е с български генезис. Делян Пеевски се обрисуваше в действителност като единствен претендент, само че почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, поел краткотрайно оперативното управление на партията, уточни верния избор със съпредседатели.
 Ахмед Доган обезпокоен Движение за права и свободи да не стане бутикова платена партия
Ахмед Доган обезпокоен Движение за права и свободи да не стане бутикова платена партия

Той не участва персонално на конференцията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР