Централният нападател на ЦСКА-София Али Соу даде своята прогноза за

...
Централният нападател на ЦСКА-София Али Соу даде своята прогноза за
Коментари Харесай

Али Соу даде своята прогноза за финала за Купата на България

Централният нападател на ЦСКА-София Али Соу даде своята прогноза за финала на Купата на България сред тимовете на ЦСКА-София и Локомотив (Пловдив). Гамбийският национал предвижда победа за своя тим с 2:0 след негов гол и на съотборника му в нахлуване Евандро.

След съвсем едногодишна голова суша, Али Соу се върна на пътя на головете, пронизвайки Левски
за крайното 3:3 в дербито и вкарвайки гола на успокоението за своя ЦСКА-София на полуфинала реванш за Купата на България против Ботев (Пловдив), приключил 2:0.

Централният нападател даде изявление пред Winbet, в което изрече своята убеденост за идния край за Купата на България против пловдивчани, разкривайки, че е изцяло подготвен за дуела и се надява да се разпише и да донесе Купата на България във витрината на " алените ". „ Нямам самообладание да излезна на терена и да вкарам, имам вяра че благодарение на нашата вярна аудитория можем да победим и да вдигнем трофея. На финала аз и Евандро ще вкараме. “

Winbet предлага коефициент от 2.15 за победа на ЦСКА-София, равният резултат се котира на 3.05, а възможностите на символичните посетители от Пловдив се правят оценка на 3.45.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР